Tiepalvelu

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä tiepalvelu nopeasti apunasi.

Tiepalvelumme hoitaa nopeasti ja ammattitaitoisesti 24h

Tiepalvelumme auttaa, jos auton akku on tyhjentynyt ja tarvitaan apukäynnistystä, avaimet ovat lukitussa autossa, rengas on rikki, polttoaine loppunut kesken matkan, väärää polttoainetta tankissa tai polttoaineensyötössä on häiriöitä. Voimme joissakin tapauksissa korjata heti myös joitain muita pienempiä teknisiä vikoja, jotta matkanteko pääsee jatkumaan lähimmälle korjaamolle. 

Tiepalvelu auttaa ympäri vuorokauden

Tien päälle nopeasti korjauspalvelumme avulla

Ammattitaitoinen henkilökuntamme pystyy arvioimaan ajoneuvon korjaustarpeen ja auttamaan asiakasta oikean avun saamisessa.

Korjaamomme palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin

PIENET HUOLLOT AMMATTITAIDOLLA JA NOPEASTI

Jos korjaus ei hinausautossamme olevilla työkaluilla onnistu tien päällä, voimme joissain tapauksissa hinata auton omalle hallillemme Valkeakoskelle. Omissa tiloissa pystymme tekemään paremmin pieniä huolto- ja korjaustöitä. Korjaustöitä voimme tehdä myös virka-ajan ulkopuolella iltaisin ja viikonloppuisin korjaamoiden ollessa jo kiinni. Pystymme lukemaan vikakoodit, hankkimaan ja vaihtamaan uuden renkaan ja mahdollisesti hankkimaan autoosi sopivat varaosat varaosaliikkeistä niiden aukioloaikojen puitteissa. Jos meidän osaamisemme ei riitä auton vikojen korjaamiseen, hinaamme auton suoraan asiakkaan haluamalle korjaamolle.

Soita tiepalveluumme

0400 235 513