HINAUSAUTOT SUONTAUSTA OY 

Hinaus 24h | Valkeakoski | Pälkäne | Iittala | Urjala | Akaa

 

 

0400 235 513

Tiepalvelu auttaa nopeasti ja ammattitaitoisesti 24h Valkeakosken seudulla

Hinausautot Suontaustan tiepalvelu auttaa autoilijoita myös tien päällä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Joskus auton pystyy korjaamaan jo tien päällä, eikä autoa tarvitse hinata korjaamolle. Hinausautot Suontaustan ammattitaitoinen henkilökunta voi mahdollisesti korjata pikkuviat jo tien päällä ja matka voi jatkua nopeastikin. Tiepalvelumme auttaa, jos auton akku on tyhjentynyt ja tarvitaan apukäynnistystä, avaimet ovat lukitussa autossa, rengas on rikki, polttoaine loppunut kesken matkan, väärää polttoainetta tankissa tai polttoaineensyötössä on häiriöitä. Voimme joissakin tapauksissa korjata heti myös joitain muita pienempiä teknisiä vikoja, jotta matkanteko pääsee jatkumaan lähimmälle korjaamolle. 


Ammattitaitoinen henkilökuntamme pystyy arvioimaan ajoneuvon korjaustarpeen ja auttamaan asiakasta oikean avun saamisessa. Jos korjaus ei hinausautossamme olevilla työkaluilla onnistu tien päällä, voimme joissain tapauksissa hinata auton omalle hallillemme Valkeakoskelle. Omissa tiloissa pystymme tekemään paremmin pieniä huolto- ja korjaustöitä. Korjaustöitä pystymme tekemään myös virka-ajan ulkopuolella iltaisin ja viikonloppuisin korjaamoiden ollessa jo kiinni. Voimme mahdollisesti hankkia autoosi sopivat varaosat varaosaliikkeistä niiden aukioloaikojen puitteissa. Jos meidän osaamisemme ei riitä auton vikojen korjaamiseen, hinaamme auton suoraan asiakkaan haluamalle korjaamolle.

Tiepalvelumme hoitaa


 Ovien avaus

 Apukäynnistys

 Renkaanvaihto

 Polttoaineen tuonti

 Polttoainesyötön viat

 Sytytysviat

Muut pienet korjaukset – myös tien päällä

Falck

HINAUSAUTOT SUONTAUSTA OY

Y-tunnus: 2839007-1

Koskelonkuja 12
37630 Valkeakoski

PÄIVYSTYS 24H
0400 235 513

 

SÄHKÖPOSTI
nysten.jani@gmail.com

Hinauksen nettitilauksen voit tehdä tästä.

Kuusakosken Autopurkaamopalvelut

Hinausautot Suontausta on mukana Vastuu Groupin Luotettava kumppani -ohjelmassa ja meille on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. 

luotettava kumppani Suomen vahvimmat aa

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa

Created by