HINAUSAUTOT SUONTAUSTA OY 

Hinaus 24h | Valkeakoski | Pälkäne | Iittala | Urjala | Akaa

 

 

0400 235 513

Auton romutus vaivattomasti maksutta

Hinausautot Suontausta kuuluu Kuusakosken romuautojen kierrätyspalveluverkostoon. Noudamme romuautosi kierrätykseen ilmaiseksi Iittalan, Urjalan, Pälkäneen, Valkeakosken ja Viiala alueilla. Toimitamme autosi asianmukaisesti kierrätettäväksi Kuusakosken autokierrätyksen vastaanottopisteelle. Sinun ei tarvitse muuta kuin tehdä kierrätysilmoitus. 


Helpoiten teet kierrätysilmoituksen Kuusakosken sähköisessä NETitse -palvelussa. Ilmoituksen tekemiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai valtakirjan ajoneuvon omistajalta. Tilauksen tekeminen vaatii tunnistautumisen, jotta varmistamme auton luovuttajan oikeuden romuttaa auto. Ilmoituksen tekeminen vie aikaa vain noin 5 minuuttia. Toimittamalla ajoneuvon kauttamme kierrätettäväksi, kierrätys hoituu varmasti pykälien mukaan:

  • Ajoneuvo poistetaan Liikenteen turvallisuusviraston (Trafi) rekisteristä

  • Omistaja saa virallisen romutustodistuksen, joka päättää omistajan vastuut ajoneuvosta (ajoneuvovero, vakuutukset)

  • Ajoneuvo kierrätetään hyötykäyttöön ympäristömääräyksiä noudattaen

Kun olet täyttänyt kierrätysilmoituksen tiedot ja vahvistanut tilauksen Kuusakosken NETitse -palvelussa, saat sähköpostiisi seurantalinkin, josta voit seurata tilauksen etenemistä. Jos kaikki antamasi tiedot ovat oikein noudamme auton 6 arkipäivän kuluessa tilauksen vahvistamisesta. Jos tämä ei jostain syystä onnistu, ilmoitamme uuden noutopäivän. Jos olet ilmoitusvaiheessa tunnistautunut, sinun ei tarvitse olla paikalla, kun noudamme auton. Huolehdithan, että auto on sellaisessa paikassa, josta saamme sen hinausauton kyytiin.

Noudamme romuautosi kierrätykseen ilmaiseksi. Tee ilmoitus NETitse. 

Kuusakosken Autopurkaamopalvelut
Falck

HINAUSAUTOT SUONTAUSTA OY

Y-tunnus: 2839007-1

Koskelonkuja 12
37630 Valkeakoski

PÄIVYSTYS 24H
0400 235 513

 

SÄHKÖPOSTI
nysten.jani@gmail.com

Hinauksen nettitilauksen voit tehdä tästä.

Kuusakosken Autopurkaamopalvelut

Hinausautot Suontausta on mukana Vastuu Groupin Luotettava kumppani -palvelussa ja meille on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. 

luotettava kumppani Suomen vahvimmat aa

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa

Created by