Auton romutus

Tee kierrätysilmoitus ja romuta autosi maksutta.

Auton romutus vaivattomasti maksutta

Hinausautot Suontausta kuuluu Kuusakosken romuautojen kierrätyspalveluverkostoon. Noudamme romuautosi kierrätykseen ilmaiseksi Iittalan, Urjalan, Pälkäneen, Valkeakosken ja Viialan alueilla. Toimitamme autosi asianmukaisesti kierrätettäväksi Kuusakosken autokierrätyksen vastaanottopisteelle. Sinun ei tarvitse muuta kuin tehdä kierrätysilmoitus. Helpoiten teet kierrätysilmoituksen Kuusakosken sähköisessä NETitse -palvelussa. Ilmoituksen tekemiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai valtakirjan ajoneuvon omistajalta. 

Näin teet romutusilmoituksen

Ilmoituksen tekeminen vie aikaa vain noin 5 minuuttia, auton noudamme 6 arkipäivän kuluessa tilauksen vahvistamisesta.

Romutustilaus kätevästi NETitse -palvelusta

AJONEUVO POISTUU SAMALLA TRAFISTA

Tilauksen tekeminen vaatii tunnistautumisen, jotta varmistamme auton luovuttajan oikeuden romuttaa auto. Toimittamalla ajoneuvon kauttamme kierrätettäväksi, kierrätys hoituu varmasti pykälien mukaan. Ajoneuvo poistetaan Liikenteen turvallisuusviraston (Trafi) rekisteristä.
Omistaja saa virallisen romutustodistuksen, joka päättää omistajan vastuut ajoneuvosta (ajoneuvovero, vakuutukset).
Ajoneuvo kierrätetään hyötykäyttöön ympäristömääräyksiä noudattaen
Kun olet täyttänyt kierrätysilmoituksen tiedot ja vahvistanut tilauksen Kuusakosken NETitse -palvelussa, saat sähköpostiisi seurantalinkin, josta voit seurata tilauksen etenemistä. Jos olet ilmoitusvaiheessa tunnistautunut, sinun ei tarvitse olla paikalla, kun noudamme auton. Huolehdithan, että auto on sellaisessa paikassa, josta saamme sen hinausauton kyytiin.

Soita tiepalveluumme

0400 235513